Daisypath Graduation tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Graduation tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Wedding tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

Daisypath - Graduation

Wednesday, 14 September 2011

Macam Sardin!

Hari ni I went to PTPTN One Stop Centre. Buat apa? Apa lagi, bayar hutang piutang la. Lai lai lai! Money lai! Dengan itu, saya dengan rasminya mengisytiharkan bahawasanya saya POKAI sepenuhnya! *clap clap clap your hand!* wuwuwuwu...

Lepas bayar hutang, I went to Sunway Pyramid. I bought 2 velvet jeans. Murah je. FOS. Naa...tak apa kan? Lagipun I memang takde jeans yang banyak. =(. So I pampered myself dengan beli jeans untuk diri sendiri. Then Syikin, Aini and I went to Flamming Restaurant. We had steamboat for our dinner. Perut sangat kenyang dan super duper kenyang! Balik kolej rasa nak makan ubat julap je..haha.

Kitaorang naik KTM. Apa KTM?haha.. Transport yang paling pantas nak mamps di dunia. Owh, sarcastic. haha. Tunggu punya lama, almost 1 hour tunggu KTM syial tu, hari pun hujan, memang totally NOT IN A GOOD MOOD. Bila KTM sampai, orang berpusu-pusu masuk coach tu, I masuk coach wanita. Dan yang paling syial, kitaorang terpaksa berhimpit macam SARDIN!! Seriously, macam sardin! Segala macam bau memang kena neglect la kan. Nak buat macam mana. Aircond memang sah-sah la dah takde rasa lagi. Hati emmang la makin panas membara. Yang paling penting, my position. Betul-betul dekat dengan pintu KTM. Nasib my bontot tak kena kepit ngan pintu KTM tu. haha. OMG, such a night mare. Seriously!

Balik-balik kolej, I dapat goodnews dari my girlfriend, Pikah. Dia cakap, malam esok stor Mawar akan dibuka! Yeay! Clap clap clap your hand! So, saya tak perlu rasa macam nak patah tengkuk bila tidur. Haha. Owh, tak sabarnya nak tunggu esok. haha.

11.47 pm. Okae, time to sleep. Esok ada class. 8.30 am. *dang!*

Baju kurung--> check!

BS-->check!

Calculator??haha..masih dalam stor!

Okae, nak tidur! Babai!

p/s: esok I upload gambar birthday Urai and event untuk hari ini okae!

♥arabella♥

No comments:

Post a Comment