Daisypath Graduation tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Graduation tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Wedding tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

Daisypath - Graduation

Friday, 30 September 2011

Jumaat Datang Lagi

Hi people! How are you? I'm fine. =) *Burp, kenyang melantak Chocolate & Raisins Bread dari Gardenia. Lepas tu pepandai sendiri nak topping Fine Peanut Butter pulak dah. Amboi selera macam gajah!* Tapi hasilnya, kenyang nak mamps.

Jumaat datang lagi! Yeay! Sapa happy, angkat tangan! For those who's not happy, korang angkat bontot! Pergi main jauh-jauh! Haha. Oh happy happy yeay yeay yeay! Siapa la tak happy bila tiba hari Jumaat kan. Esok weekend. Perghh, apa plan korang? I don't have any plan yet. Pity me. Nak buat macam mana, ni la hidup orang single, ye dop. Weekend boring. Kalau banyak fulus, boleh jugak pegi jalan-jalan ngan kengkawan, kan? Kalau takde, alamatnya kita bersantai di atas katil je la. Pas tu feeling sensorang layan cerita Korea. Nasib baik ada drama or movie, kalau takde, nak layan ape? Huh! Tak ape, masa bersama kawan kawan yang kita suka itu kan masa yang paling bermakna! Ye dop?

So, maknanya esok saya free. Lusa pun free. Isnin start busy balik. =(. Owh ya, nak share ngan you all jugak. Tadi ada my friend, Zul bagi tahu, Padini Concept Store ada buat Warehouse Sales! Kat Glenmarie Industrial Park. I tak pergi. Takde transport. Ruginyerr! Kalau tak silap I kan, PDI buat sales starts from RM5. So semua segala baju, bags, purse, jeans, slacks, shoes and so on, semua itu akan dijual bermula dengan harga serendah RM 5. Perghh, rugi gilerr kalau tak join! I nak sangat beli handbag baru. Ye la, I lama dah tak shopping hand bag ini. =(

Okae lah, bagi yang duk dekat tu, sila lah datang ke Warehouse Sales tu ye. Starting from today, 30/9/2011 until 1/10/2011. kalau tak silap, from 7am to 5 pm. Cepat,cepat,cepat! Siapa cepat dia dapat!! Bawa duit banyak-banyak! Hehe.

Okae, itu je update for now, nanti kalau I rajin, I update lagi. 

xoxo, Bai!

♥arabella♥

No comments:

Post a Comment