Daisypath Graduation tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Graduation tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Wedding tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

Daisypath - Graduation

Saturday, 17 September 2011

Johnny English Reborn 2011.

Today I watched Johnny English Reborn at TGV Cinemas, Sunway Pyramid with my 'kaki wayang' buddy, Syikin. =). This is the first movie that we watched in this semester. Last semester punya tak terkira. =). 

We went there by taxi-KTM-mini bus-jalan kaki. Haha. Penat sungguh cari cinema. Sampai keliling Sunway. Can you imagine berapa kilometer kitaorang jalan?? 9 bulan duk Shah Alam and hampir every week pergi Sunway, Syikin and I masih lagi tak ingat mana cinema. Hadoi! Penat! Sekarang dah takkan lupa lagi dah. Hehe.

We had our lunch kat Popeye, our second favourite fast food outlets. Guess what, we only spend MYR8 per person for the meals. Murah gila kan? Dan semestinya kenyang! Save duit. Hari ni tak pergi makan McD sebab tadi sampai Sunway before 12 noon, so McD's lunch hour tak start lagi. Lepas tu, kita orang tak pegi makan crispy popia fevret kita orang tu. Kenapa ey tak teringat benda tu tadi?? Maybe sebab nak balik awal kot. =)

Hari ni sangat lucky sebab kita orang tak payah tunggu lama untuk transport. By the time I beli tiket KTM, the coach pun dah sampai. Happy again! Lepas tu sampai kat KTM Shah Alam, kita orang lucky lagi sebab naik taxi executive for only MYR8 (KTM Shah Alam-Seksyen 7). Owh happy lagi! Senyum lebar.

Kat Seksyen 7 tu, kita orang pegi Aba Bookshop, beli buku-buku. Adoii, buku-buku tu sangat berat. Duit I melayang lagi. *Kaching kaching kaching!* Then I went to a pharmacy and I bought some medicine for myself. Sakit I melarat-larat lagi!

Esok maybe I tak pergi church kot. =(. Tak larat sangat dah. *cehh, padahal hari ni da bejalan sakan*

Malam ni nak study German lah. Semangat betol! * Eh eh, haruslah, buku mahal kot..MYR100. Rugi kalau x baca sampai lumat!* =)

Okae lah, photos for today? Will upload later. Kat mana? Facebook la. =)

Ni ada link about the movie I watched just now! Happy viewing!  ----> encik Bean!!

Okae, Bai!

♥arabella♥

No comments:

Post a Comment