Daisypath Graduation tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Graduation tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Wedding tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

Daisypath - Graduation

Monday, 19 September 2011

B for B.A.N.A.N.A

Banana!Banana! Cehh, comel tak post title saya? Heheh. *sengih memanjang*

Korang nak tahu kenapa saya pilih banana? Bukan oren, strawberry, manggis, mangga atau durian?? Kenapa? Cepat jawab, cepat jawab! haha.

Kalau sebut banana, apa yang korang akan fikir? Cehh, selamba badak je aku suruh korang teka kan? haha. Okae, straight to the point. Banana-->sembelit. 

Yeah! Saya sedang mengalami sembelit. *adoi, benda macam ni pun nak bagi tahu kat blog ke??* Kenapa saya nak bagi tahu korang semua? Sebab saya memerlukan solusi untuk masalah ini. Saya tahu banana memang satu cara yang paling femes untuk penghidap sembelit ni. *aww, macam kronik pulak. And yes, memang kronik.* So, saya nak tanya korang apa lagi cara yang berkesan untuk mehilangkan sembelit. Sembelit ya tuan tuan dan puan puan. Bukan senggugut atau selulit. =)

Siapa yang baik hati, sila la share dengan saya cara-cara yang korang rasa berkesan. Adoiyai!

Itu sahaja untuk pagi ini.

xoxo, Bai!

♥arabella♥

No comments:

Post a Comment