Daisypath Graduation tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Graduation tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Wedding tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

Daisypath - Graduation

Thursday, 18 August 2011

sleep disorder

Saya ada masalah untuk tidur. Sleep disorder. Kenapa ya? Maybe dulu kat dalam kampus, saya selalu tidur lambat, especially bila tiba waktu final exam. Sebut je pasal final exam, memang bermulalah masa untuk burn the midnight oil. life start at 12midnight until 7 a.m. So, bila cuti semester, saya start menjadi nocturnal. Kalau zaman sekolah dulu-dulu, takde nye saya nak stay up sampai pagi macam ni. Abis je prep malam, terus terkangkang atas katil dan zzzz! 

So sekarang ni saya dapat mengatasi sikap awal tidur, tetapi masalah lambat tidur menyerang kembali. Mana perginya beauty sleep saya? Mana? Mana? Saya pun nak muka yang licin gitu. Tapi kalau masalah tidur lambat ini semakin menjadi-jadi, nampaknya saya terpaksa bersedia untuk memiliki kulit yang menggerutu dan ditumbuhi jerawat-jerawat batu!

Ok, saya taknak cakap banyak kerana semakin banyak saya bercakap, saya semakin sedih dengan keadaan saya ini. So, tu je la untuk hari ini. Bai. Sekian!



jejari yang tak runcing
♥arabella♥

No comments:

Post a Comment