Daisypath Graduation tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Graduation tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Wedding tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

Daisypath - Graduation

Saturday, 20 August 2011

selamat tinggal 22, selamat datang 23.

Ohh...bila saya check blog traffic kat my blog tadi, saya tengok ramai viewer blog saya. Ohh, thanks a lot people. Anda adalah kekuatan saya untuk terus menulis blog ini. I hope next time, you can leave your message in the chat box or comments in my posts. I really appreciate it. Lots of love guys. You guys are great. Walaupun blog saya ini banyak kelemahan dan kekurangan, dan sudah tentunya blog saya ini tidak sepopular blog-blog yang lain, tapi anda yang view blog saya adalah orang-orang yang sangat hebat!

Hari ni berlalu macam biasa. Life is getting bored. Last night I watched some video clip from Najwa Latiff & Maddi Jane. Both of them are great. I wish I have my owh Youtube account one day. Tapi itu nanti-nanti lah ok. Bila blog saya dah stabil nanti, maybe saya akan buat satu akaun untuk Youtube. *cross finger*

Sekarang ini jam 1.12 am, 20th August, so saya rasa ini adalah post yang terakhir saya sebelum saya menginjak ke umur saya yang baru. 23 years old!

Banyak kenangan yang saya lalui di umur 22 tahun ini. It's been a wonderful year. I graduated my diploma and I got Vice Chancellor's Award, CGPA 3.70 and I continue my degree in Shah Alam..whoaa...thanks to the number 22. You are my lucky number!  

So, azam di umur yang baru ini
1. a serious relationship
2. cgpa AD
3. kesihatan dan kecantikkan
4. rezeki yang halal
5. kegembiraan yang berpanjangan

Semua kita ada azam yang sama kan. Kita mengharapkan yang baik-baik untuk diri kita. Bila umur meningkat, jadi kematangan kita meningkat. Saya harap saya mampu berfikir secara rasional dan lebih matang dalam segala keputusan yang saya lakukan. 

Jadi, dengan itu, selamat tinggal 22, selamat datang 23.
Another new candle in my birthday cake.

I nak candle mcm ni boleh? tak nak la yang batang2 tu..buat letih je nak tiup..


hidup mesti ceria,
♥arabella♥

No comments:

Post a Comment