Daisypath Graduation tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Graduation tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Wedding tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

Daisypath - Graduation

Wednesday, 10 August 2011

lelaki-lelaki idaman saya

Miheww! Apa cer korang semua? Saya baik-baik aje. Hari ni happy, tapi ada perasaan tidak puas hati terhadap diri sendiri. SAYA TERLEBIH TIDUR! That is my problem now. I supposed to woke up at 11 am, but i did not! I woke up at 11.35 am and I missed to watch the Trilogi Cinta drama. See, dah dua hari bangun lambat. Errr...lambat ke? Bagi I, mmg lambat. Tapi bagi you all yang kerja and schooling tu, 11 am is SANGAT LAMBAT. hehe. But what to do, saya dalam masa cuti saya. hehe. Nanti dah masuk sem baru, saya akan berusaha untuk bangun awal. 7.30 maybe? Boo-oo-leh-lah. =) . Ok, semalam saya dah masukkan entry about pria-pria idaman saya. Kalau you all tak baca lagi entry tu, this is the link -----> CLICK HERE!!  

All right babes, hari ni saya nak share pulak jejaka-jejaka melaya yang saya suka. Phewww! *blushing* Di malaysia ni tak banyak lelaki yang saya suka. Tapi ada la seorang dua yang boleh saya share dengan korang semua.

First : Aaron Aziz
Miahaha, yang di tangga teratas mestilah this hoy guy. Aaron aziz. Rasanya semua orang yang dekat dan mengenali saya tahu betapa saya sangat obses dengan lelaki ini. Sorry Diyana, your hubby was hery hot! Walaupun dia ni dah ada 3 orang anak yang comel-comel, tapi saya sangat ,meminati beliau. Waduh-waduh, mau di cari dimana ya pria seperti ini? And btw, he is Singaporean, not Malaysian. Hurmm, patutlah handsome. 

sebenarnya saya yang capture gambar ni..kih3..

Second : Fahrin Ahmad
Ok, Fahrin Ahmad in the second place. Saya mula meminati FA ini dengan sepenuh hati setelah saya in love dengan Cerekarama Kontrak Cinta. FA berganding ngan Fasha Sandha. Fasha looks beautiful in that telefilem. Ok, ini pujian jujur ok. Walaupun saya tidak suka kat Fasha, tapi dalam cerita tu, Fasha mmg best. Bertambah-tambah best bila ada FA. Well, satu Malaysia tahu FA pernah couple ngan Linda onn yang tak hot iteww dah Scha yang hidung *tettt!* iteww. Dua-dua ni dah jadi ex FA, so maybe I am gonna be the next one? *blurpp*

yea, 100% single ok!

Third: Shaheizy Sam
Siapa yang tak kenal Shaheizy Sam a.k.a Sam? Bintang Paling Popular ABP 2010/2011. Itu dia. Saya mula kenal Sam melalui satu teledrama di Astro. Saya lupa tajuknya, tapi Sam memegang watak sebagai Ujang, cucu kepada Hamid Gurkha. Dan heroin dalam teledrama tu adalah Nabula Huda. Masa tu saya belum tahu lagi yang dia ni adik kepada Zizie Izette. Sebab muka mereka mmg beza. Saya follow drama, teledrama dan filem Sam sampailah bila Sam famous dengan filem Adnan Sempit. Sekarang Sam dah diminati ramai, khususnya wanita-wanita di luar sana. Yang lelaki pun ada gak minat dengan bro kita ni. Kan3? 


Fourth : dah tak ada calon lagi! 
haha...Well, mcm yang saya cakap tadi, di Malaysia ni saya tak berapa minat artis-artisnya. Jadi, ini la the only three yang saya minat sangat-sangat. Artis lain ada juga la, tapi kurang sikit. Antaranya ialah Ashraff Muslim, Awal Ashaari (oh ya, saya pernah di interview oleh Awal, and he is very handsome!), Zizan dan Sharnaaz Ahmad. tapi tak la sampai saya fanatik seperti saya fanatik ngan 3 orang di atas ni. =).

ok, that's all for now. Seperti biasa, kalau korang tak minat, ada saya kesah? Minat lain-lain. kih3..

love and hate,
♥arabella♥

No comments:

Post a Comment