Daisypath Graduation tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Graduation tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Wedding tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

Daisypath - Graduation

Monday, 29 August 2011

Isnin lagi?

Pejam celik pejam celik, dah hari Isnin. Cepat betul masa berlalu kan? And in few days lagi, September will come. Say hi to Mr September. =). My four months holidays pun dah towards the end. So, I have to prepare my mind and my soul untuk next sem. Cuti lama ni bikin otak saya kosong dan penyakit malas semakin meninggi. 

To all of my Muslims friends, Happy Raya to all of you. Tak lama lagi you all nak sambut Raya kan. And I bet, you all dah siap da dengan shopping Raya korang tu. Wah wah, nanti balik kampus, ada la orang tayang baju baru, kasut baru, tudung baru, beg baru. Semuanya serba baru lah! =). Tinggal la I dengan jeans buruk I tu pergi kelas. =(. Kalau ada yang murah hati tu, ringan-ringankan lah tangan anda ye, bawa la kuih Raya. =). Kita share-share makan kat dalam kelas. Aha! 

Almond London. Hey, biskut ini sangat famous y'all. Dulu saya beraya dengan my best friends kat Utara. Hampir setiap rumah yang kami kunjung, mesti ada biskut ini. Trend ey?

Tart Nenas. Ini favourite sepanjang masa.


Coto Makasar. my favourite soto/coto ever! First time saya try soto ini masa my ex-roommate kat Matrik, Yuny, her mom made this soto for us. Memang sangat sedap ye. I suka soto yang ada daging. I tak prefer sangat sup ayam. Yuny's mom memang hebat! Bila la nak g Labuan lagi ya? Nak try Coto Makasar ini. 


Tahun ni, saya 'beraya' dengan my dad la. =). Thanks to UiTM sebab bagi cuti yang sangat panjang. So, tak payah la saya nak menangis nak mintak belikan tiket balik. Happy again! =) =). *owh, saya terpaksa membuat icon smiley seperti itu, biasa lah, saya buta IT. Tak reti nak buat smiley yang colour-colour gitu*

Okae, I gotta go! *sebenarnya tak de apa nak buat*. Tapi saya nak mandi! (Eww, busuk!) haha. Nanti pukul 3pm , saya ada date ngan Channel 702 pulak. Movie's time!

p/s: 3pm at 702---> Widow on The Hill. Kita enjoy! * tangan kanan terangkat ke atas, ala-ala Nora Danish*



Bai!
♥arabella♥

2 comments:

  1. aaa~ the foods really looks delicious!
    ooh dear, searching for someone in every country to cooperate in my shoes line
    if you are interested please contact us ^^
    xoxo
    Decimal Shoes

    ReplyDelete
  2. thanks for the comments. Do come again yea. thanks, thanks, thanks! =)xoxo

    ReplyDelete