Daisypath Graduation tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Graduation tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Wedding tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

Daisypath - Graduation

Saturday, 23 July 2011

sebab aku fikirkan kau

nocturnal - to - be 
adoii! jam dah menunjukkan pukul 3.05a.m. manusia patutnya dah tidur beb. tapi aku belum lagi. beauty sleep tu mmg xda dalam kamus hidup aku skarang ni. tu zaman dulu kala je. sekarang ni aku dah jadi nocturnal. kalau korang kurang paham word tu, ce google..ce google...tapi terus terang aku cakap, aku tak dapat tidur bukan sebab aku fikirkan kau!

i will become slimmer 
hah! statement x boley blah! kalau beruk pandai baca pun, beruk muntah bila baca statement ini. siyes aku cakap, aku kurang selera makan. bukan HILANG, cuma KURANG. maybe sebab selalu makan ayam kot. ayam la ni x sedap macam zaman skolah dulu. skrg ni ayam x sehat. semua kena inject. kalau dulu dulu, ayam semua sehat dan sedap. lebih lebih lagi bila man cik dewan masak nasik ayam. perghh...beratoq panjang aku hanaq kat hang. kalau orang yang first dalam barisan tu kat sebelah kanan makcik, orang yang paling last beratur tu kat sebelah kiri makcik. perghh...mmg ramai gila kat dewan makan. la ni, ayam goreng ada macam2 rupa, tapi x best pun. hampeh je rasanya. kalau terbeli yang x sedap, puihhh...baziaq duit..rugi je. biasa la, dulu semuanya free..makanan free mmg sedap. tapi aku nak bgtaw, aku kurang selera makan bukan sebab aku fikirkan kau!

nah, dalam otak aku cuma ada dua statement ni je. kalau korang ada statement lain, korang letak kat blog korang sendiri. ok, babai, chow!

khas buat pria tersebut, aku x rugi sesen pun sebab tak jadi bini kau. kau je rugi berjuta-juta sebab x jadi laki aku.phewww...

cintan cintun,
♥arabella♥


No comments:

Post a Comment