Daisypath Graduation tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Graduation tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Wedding tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

Daisypath - Graduation

Friday, 29 July 2011

saya tak sedih saya single

huarghh!lama sangat tak update blog ini. biasa la..kadang2 rajin, kadang2 malas. komposisi malas dan rajin di dalam badan saya tidak seimbang. malas lebih beraja di dalam badan. lama2 minda pun liat. nak tulis ape pun tak tahu. saya xde kisah cinta nak share. x macam jejari runcing tu. dia ada encik apex dia. saya xde..apek tua pun xde. kalau cakap pasal cinta, mmg malas giler. cinta tu x best. awal2 je best. bila dah lama, jadi x best. saya ada suka sorang budak. dulu la. 3 tahun yang lepas. dulu dia mmg terbaik lah. bak kata dafi..baekk punyee..bila nampak dia je, terus x nampak kebaikkan orang lain. masa tu, mmg xde pun orang baik. tapi bila dah lama2 kenal, baru la tau belang masing2. dia yang pemalu tu, cehh..malu la sangat..ptuihh..sekarang ni dah x malu. bukan x tahu malu ye, tapi malunye dah kurang sket. tapi lama2 mcm hantu.dulu pijak semut pun x mati. lama2 terbongkarlah segala rahsia. diatas permintaan ramai, rahsianye xboleh diceritakan. aku je yang tahu. org lain x tahu. sekarang ni aku dah x suka kat dia dah. sumpah aku x suka. xda feel lg kat dia. alahai, bodohnye aku dulu. kalau fikir ttg masa dulu, mmg aku rs aku bodoh sesangat. sekarang ni, jgn harap la aku nak bagi muka kat dia tu lagi. kau boleh blah la jantan. sekarang ni saya single..sentiasa single...wah....baru saya tahu betapa best nye jadik single..kredit tepon tu xya ckp la..10 hengget bleh guna sampai berbulan2. jimat beb. pas tu xya pening2 nak fikir diri ni lawa ke tak. lawa ke tak, x jadi masalah..ada ku kesah?? pas tu kalau bab nak makan, xya risau. mmg makan tahap hepi punye. kalau nak beli baju ke, apa ke, xya nak risau fikir orang tu suka ke tak. asal sendiri suka, dah cukup baik. kadang2 sunyi jg, ye la..orang lain sebok msg2 ngan pakwe, aku ni xde org nak msg. tapi ade aku kesah??aku x sunyi..aku nonton tv..haha..pastu layan fb,twitter,blog...nah...cukup la. single itu simple. mmg terbaekk..umur meningkat?? xde masalah bagi aku. biar la umur meningkat, mmg lumrah. tapi janji hati happy. kumpul duit banyak2, nak beli rumah, kreta,harta pastu jalan2 keliling dunia..pakwe??nonono..itu menyusahkan. bikin otak bingai. jadi, sekarang ini, saya hanya mahu SINGLE! kerana single itu sumber kegembiraan hidup!


No comments:

Post a Comment