Daisypath Graduation tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Graduation tickers

Daisypath Happy Birthday tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Daisypath Wedding tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Wedding tickers

Daisypath - Graduation

Monday, 27 June 2011

happy Sunday!!

Hi loves! happy sunday-monday!haha...hari ni balik kampung jap..jenguk my grandfathers n grandmothers. tp x sempat la nak posing2 tgh padang tu...sbb td asyik makan je..*opss...diet lupa lagi!!!*..haha...balik kampung mesti jupa *beliau*. kenapa kau x penah lari dr hidup aku ha? lari la jauh2 oii..bkn ke ko sendiri yang ckp ko nak jauhkan diri. hah,silakan pergi encik *tettt!*..sila abaikan ayat sebelum ni..haha..kita cerita lain lah..jom! ha, td aku nonton pentas Kilauan Emas ngan parents, neneks, datuks n the big fat boy..haha...nenek aku nak join Kilauan Emas you! bleh dapat free polident..haha...kalau la nenek aku ikut, aku siap sponsor banner n bunting lg taw! haha...balik dr kampung, singgah jap kat umah kazen...ada bbq...*aduhh..makan lagi!*..then gossip2 ngan my cousin..biasa la, kalau jumpa, haruslah gossip...like what our mothers did!..haha...i think kalau kteorg da ada anak nnti kan, kte org akan gossip mcm our mothers jg la..haha...*ewww*...we always talk about interesting n funny things..n sometimes we can't stop laughing =) =) ...so fun ah? and we are still enjoying our life... =)

p/s: ohana means family, family means nobody to be left behind or forgotten

love and hate,
arabella
*i hope u remember my last sentence mr.P, i said family is family no matter what special relationship we had*

No comments:

Post a Comment